Make your own free website on Tripod.com
KPATHP schoolkrant
Home
Kalender
Insturen
Archief
Links
Redactie
Lid worden?
Gastenboek en chat
Recensie: Indian Summer

Wat: Indian Summer Festival
Waar: Recreatiegebied Geestmerambacht in Broek op Langedijk
Wanneer: 18 juni 2005
Door: Albert
Waardering: *****

Recreatiegebied Geestmerambacht in Broek op Langedijk was dit weekend ‘da place to be’! Zon, Zweet, Zuco 103: alles kon je er vinden.

De acts waren verdeeld over drie verschillende podia: Dance (met o.a. Michel de Hey en Benny Rodrigues) , Pop/Rock (met o.a. Di-Rect en Within Temptation) en Funkalicious Supernatural (met o.a. u Turn Live en James Taylor Quartet).

Omdat er drie verschillende podia waren, was er voor iedereen wel iets wat ze leuk vonden. En als er even een minder leuk optreden bij het dance-podium was, kon je zo de Supernatural tent inlopen voor een stevige portie Funk.

Ons eerste optreden was meteen één van de betere acts: KoZ-Collective gaf een spetterend concert met een combinatie van Jazz, Funk en Rap. Helaas was er niet veel publiek, maar diegenen die er waren hebben ontzettend genoten. Ook de optredens van Voicst en Di-Rect waren geweldig: punk met nèt dat beetje extra. Maar het hoogtepunt was toch echt het optreden van Zuco 103 dat de hele sfeer van het festival samenvatte in één concert: de zomer is begonnen!

Indian Summer is een geweldig zonnig festival dat zeker voor de herhaling vatbaar is!

 

[Klik hier om terug te gaan naar Cultuur]