Make your own free website on Tripod.com
KPATHP schoolkrant
Home
Kalender
Insturen
Archief
Links
Redactie
Lid worden?
Gastenboek en chat

Waar lever ik mijn stukken in?

Natuurlijk barsten jullie allemaal van de creativiteit en inspiratie en zijn jullie van goede wil om een briljant stuk of een lollige lerariteit te doneren aan onze schoolkrant. Maar waar?

kpathpbus.jpg

*Die fantastisch mooie KPATHP-bus hangt niet voor niets in de hal. Naast het oogstrelende kunstwerk "de Sprong"(wie kent hem niet?) hangt deze onuitputtelijke bron voor schrijftalent. We legen deze bus heel nauwkeurig, dus als je hem daarin stopt, kun je er zeker van zijn dat je stukje creativiteit door ons gelezen/bekeken wordt.
 
*Als dit loopje naar de hal je teveel is, hebben we natuurlijk ook een emailbox waar je alle uitspattingen in kwijt kunt. Het adres is kpathp@gawab.com

*Als het echt, eeeecht niet anders kan, dan kun je je schrijfsel natuurlijk ook aan één van de redacteuren geven. Kijk bij de foto's om er achter te komen wie dat in hemelsnaam zijn.
 
 
 
Wanneer lever ik mijn stukken in?
Wanneer? Voor de deadline. Wanneer is de deadline? Dat verschilt per krant (echt waar? ja, echt!). De deadline staat altijd vermeld op deze site of op de posters die in de school hangen.

08.jpg