Make your own free website on Tripod.com
KPATHP schoolkrant
Home
Kalender
Insturen
Archief
Links
Redactie
Lid worden?
Gastenboek en chat

Lid worden?

Ben jij..

  • ..stom
  • ..achterlijk
  • ..arrogant
  • ..lid van Kids for Animals
  • ..verwoed AdF-lezer

ga dan niet bij de redactie van de Kpathp!

Kun jij je absoluut niet vinden in de bovenstaande taakomschrijving en ben je op zoek naar iets nieuws?

Wij zoeken:

Hoofdredacteur (m/v)
Deze functie vereist enig organisatietalent. Jij bent degene die alles in goede banen leidt. Je leidt bijvoorbeeld de vergaderingen en zorgt ervoor dat iedereen zijn stukje(s) op tijd inlevert. Je schrijft het voorwoord en eventueel ook andere stukken.

Eindredacteur/opmaak (m/v)
Als eindredacteur ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van de krant. Je verzamelt alle ingezonden stukken en maakt er een mooi geheel van. Je moet de (spel)fouten er dus ook uithalen!

Redacteurs (m/v)
Als redacteur schrijf je leuke stukjes. Het gaat hier niet alleen om tekst, maar ook om andere dingen zoals strips, quizzen en puzzels. Voor elke krant lever je een bijdrage, dus minstens één stukje. En de deadline is heilig! (serieus)

Iedereen is bij de vergadering aanwezig.

Lijkt jou dit leuk en heb je er tijd voor? Solliciteer! Schrijf je naam, de functie waarnaar je solliciteert en je e-mailadres op een willekeurig stuk papier en gooi dit in de kpathp-kist in de hal.

Vind jij het leuk om iets te schrijven voor de schoolkrant, maar heb je geen zin om redactielid te worden en voor iedereen bekend te zijn? Iedereen kan stukken inleveren, met of zonder naam eronder! (of pseudoniem natuurlijk).
Stop ze in de Kpathp-kist in de hal of mail naar
kpathp@gawab.com

 

04.jpg